Eden House vine in intampinarea dumneavoastra, cu servicii performante organizatorice, decoratiuni minunate si servicii de consultanta, privind organizarea banchetului sau a balului dumneavoastra. Punem la dispozitia clientilor, toata logistica si aranjamentele necesare pentru ca banchetul sa fie unul de neuitat.

In functie de preferintele dumneavostra, meniul se poate compune in variante diferite sub forma de bufet suedez sau servire individuala la masa, bazata pe plateing-uri create de mari maestrii ai bucatariei romanesti sau a celei internationale.

Lasand aspectele organizatorice in seama noastra, balul se va desfasura in conditii fastuoase demne de importanta momentului, astfel incat bucuria si implinirea celor prezenti sa fie ridicata la nivel de celebrare sufleteasca.

Balul poate avea diverse tematici, dintre cele mai variate, pe care echipa noastra le va pune in evidenta prin decoruri spectaculoase apeland la specialistii care aplica rigori fixe legate de acest aspect astfel incat intregul ansamblu sa capete atmosfera placuta si eleganta.

Oferta restaurantului Eden House cuprinde o arie mare de servicii legate de meniu, program artistic, aranjamente si decor tocmai pentru a deschide in fata clientilor nenumarate posibilitati de a-si organiza petrecerea asa cum isi doresc fara prea multe batai de cap care le-ar strica buna dispozitie.

Resturantul este proiectat pentru a oferi un spatiu ireprosabil ce functioneaza conform standardelor de rafinament specifice unei locatii de lux care se adapteaza cerintelor diverselor evenimente.

Ne-am specializat in organizarea de evenimente care cer o tinuta eleganta si venim mereu cu ceva nou care sa surpinda prin solutii potrivite si optiuni creative.