Bunastarea angajatilor duce la succesul companiei!

Daca doriti sa va distrati oamenii oferindu-le o petrecere in cinstea bunei colaborari pe care o aveti cu ei, va asteptam in cadrul restaurantului Eden House pentru a organiza evenimente dedicate angajatilor. Echipa noastra ofera servicii personalizate care combina partea distractiva cu planificarea fara cusur si executii impecabile.

Datorita energiei investita in animarea evenimentelor si a tehnologiilor utilizate, evenimentele corporate se vor desfasura intr-o armonie placuta, un cadru special iar invitatii vor simti aprecierea si valoarea pe care le-o acordati punandu-le la dispozitie un dineu remarcabil.

Pentru realizarea unor evenimente de genul conferinte workshopuri sau prezentai de produse, saloanele nostre aranjate de tip ballroom intrunesc conditii excelente pentru desfasurarea acestora avand capacitatea de pana la 150 de persoane iar ca totul sa prinda contur, putem crea concepte si tematici pentru fiecare eveniment corporat.

Ne place sa facem totul perfect si contam intodeauana pe echipa noastra formata din profesionisti in domeniu care coordoneaza si supervizeaza buna derulare a serviciilor implicate avand grija ca totul sa fie gata la timp.

In functie de preferintele dumneavostra, meniul se poate structura pe mai multe categorii sau poate fi servit ca bufet suedez in combinatii de preparate alese pe care bucataria Eden House le prepara cu foarte mare atentie selectand intodeauana produse proaspete si de calitate.

Decorurile pot fi la randul lor alese in functie de tematica evenimentului alegand ceea ce va doriti consultand echipa noastra de specialisti care vine cu dotari de ultima generatie ce ofera o flexibilitate deosebita in gazduirea oricarui tip de eveniment, de la întâlniri formale, traininguri, conferinte, pana la lansari de produs si evenimente sociale.