Visati la o nunta deosebita care sa reflecte sentimentele pe care le purtati atat persoanei iubite cat si celor care va vor fi aproape in ziua aceea?

Pornind de la expresia intalnita pe fata a milioane de cupluri cu care am colaborat, am decis sa expunem bucuria iubirii si implinirea sufleteasca in idei care sa reprezinte temelia de constructie a altor familii care vor sa apeleze la serviciile noastre.

Ce inseamna pentru noi o nunta perfecta?

Nunta perfecta simbolizeaza celebrarea uniunii dintre un sot si o sotie prin care personalitatea lor va iesi la suprafata expusa armonios in decorul salii de desfasurare a evenimentului.


Tocmai pentru acest lucru, ne-am gandit sa venim in intampinarea dumneavostra cu propuneri originale pentru a transforma nunta in cea mai mare petrecere a vietii, care sa ramana in mintea invitatilor ca o amintire frumoasa plina de spectaculos si magie. Posibilitatile de a impresiona la o nunta sunt nelimitate, iar echipa Eden House va sta la dispozitie cu idei inedite si sofisticate. In acest moment al vietii, absolut totul trebuie impecabil organizat de la decorarea localului, la muzica, fotografi si pana la cele mai mici destalii legate de design.

Saloanele noastre au fost create in linii elegante si somptuoase special pentru a gazdui un numar de invitati de pana la 150 care sa se bucure de o atmosfera ce aminteste de petrecerile aristocrate ale timpurilor trecute. Ideea evenimentelor organizate in cadrul restaurantului nostru, porneste de la dorinta de a crea petreceri fabuloase, unde invitatii sa fie vrajiti de frumusetea care ii inconjoara.

Cunoscand importanta care trebuie atribuita acestor elemente, specialistii nostrii in domeniu sunt dispusi sa ofere sfaturi si sa sustina parerile viitorilor miri adaugand mereu ceva acolo unde se solicita.

La Eden House ne putem exprima imaginatia in cele mai variate forme pentru ca nunta planuita de dumneavoastra sa aduca o nota inegalabila pentru orice eveniment.