Restaurantul Eden House construit in 2011, cu o capacitate de 350 de locuri în interior, locuri de parcare pentru absolut toti invitatii , poate primi cu uşurinţă in ce le doua Saloane de Evenimente ale Restaurantului un numar de 150 persoane in fiecare salon şi poate satisface cele mai pretenţioase cerinţe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat şi înalt calitativ.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care îşi desfăşoară activitatea o echipă de maeştrii bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Invitatii Restaurantului Eden House beneficiind de mancaruri alese, meniuri diversificate ce vor face evenimentul de neuitat.

Organizăm mese festive, suntem o gazdă minunată la nunţi si botezuri, deoarece avem toate dotările necesare pentru succesul oricărui eveniment, şi mai presus decât toate, avem interesul de a oferi doar servicii de nota 10, astfel încât fiecare client care a fost la un eveniment organizat in restaurantul nostru, sa ramana cu aminintiri mai mult decat placute.

Salon Mozart


Salonul MOZART cu o capacitate de 150 persoane, sobru, impozant finisaje de calitate pana la cele mai mici detalii.Salonul Mozart din cadrul Restaurantului Eden house este dotat cu un sistem de ventilatie performant ce permite o aerisire rapida a incaparerii fara a deranja persoanele aflate in interior.Este dotat cu o baie superba, colorita ca dintr-o poveste cu un design de exceptie!

Salot Beethoven


Salonul BEETHOVEN cu o capacitate de 150 persoane, putand gazdi pana la 200 de persoane.Salonul fiind decorat si amenajat cu elemente ultra moderne ce ii confera o eleganta desavarsita!