Eden House este locul pentru evenimente exclusiviste si ceremonii de gala care pot fi organizate in orice zi a saptamanii bifand intodeauana la capitolul eticheta si protocol desavarsit.

Fie ca este vorba de o conferinta sau o receptie eleganta, o cina savuroasa servita cu familia si prietenii, o aniversare speciala sau poate o petrecere deosebita, toate pot fi organizate ca adevartate evenimente speciale in cadrul restaurantului Eden House.

Locatia reprezinta o adevarata oaza de rafinament, liniste si eleganta care pastreaza aerul contemporan incarcat de finetea liniilor arhitecturale moderne desprinse parca din palatele regale.

Evenimentele private sunt cele care au nevoie de cea mai spectaculoasă personalizare. Fiecare om este diferit si viseaza la ceva unic pentru peterecerea lui astfel incat sa ramana intiparit in amintirea multora ca un moment memorabil. Noi suntem aici pentru a oferi pachete speciale de servicii personale adaptate fiecarui client in parte si modelate dupa preferinte pana in cele mai mici detalii.

Suntem constienti de importanta deosebita care o acordati evenimentului privat din viata dumneavostra si intelegem framantarile legate de perfectiunea in organziarea acestuia. Cu noi totul va decurge in siguranta iar serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul special calificat si meniul conceput pentru a satisface orice exigenta va garanteaza reusita evenimentului dumneavostara.

In saloanele noastre spatioase, care dispun de lumina naturala, dotari performante si decoruri spectaculoase, se poate gazdui orice eveniment care se vrea a fi deosebit.