Nasterea unui copil reprezinta cel mai fericit moment din viata unor parinti iar pentru a-l incununa asa cum se cuvine, se pune la cale organizarea unei petreceri de pomina care sa adune la un loc familia, rudele si prietenii pentru a impartasi bucuria minunatului eveniment.

Chiar daca cel mic nu poate participa activ la petrecerea data in cinstea lui, asta nu impiedica tinerii parinti sa aleaga cele mai frumoase accesorii pentru a celebra botezul asa cum isi doresc.

Pentru ca stim importanta unei asemenea ocazii, punem la dispozitia dumneavoastra saloanele restaurantului nostru, construite intr-un decor de vis cu arhitectura moderna imbinata perfect cu elemente clasice pentru a crea ideea unui spatiu menit sa gazduiasca petreceri impozante si grandioase.

In functie de numarul invitatilor pe care ii veti avea la petrecere, consultantii nostrii va vor sta la dispozitie in alegerea salonului, a decoratiunilor si impreuna puteti decide tematica evenimentului, alegand dintr-o gama variata de idei la care echipa noastra lucreaza constant selectand cele mai bune produse destinate articolelor de botez. Saloanele dedicate organizarii de evenimente festive au o capacitate de 150 de locuri si dispun de instalatii de climatizare si sonorizare performante.
Prin calitatea serviciilor noastre, evenimentele dumneavostra vor fi unicate, desfasurate intr-o ambianta si un cadru deosebit, transformandu-le in momente valoroase care vor face deliciul amintirilor peste ani.

Vasta experienta in domeniul organizatoric, ne-au propulsat in topul preferintelor clientilor care au revenit in cadrul restaurantului nostru bifand alte evenimente importante din viata lor, multumiti de ceea ce au trait la petrecerile anterioare.

Daca v-am convins, nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili impreuna detaliile care va intereseaza iar daca inca mai aveti dubii, va asteptam in cadrul restaurantului pentru a vizualiza direct saloanele si a va face o parere despre cum ar arata evenimentul programat.

Va vom multumi pentru acest lucru, oferindu-va servicii impecabile, preparate delicioase si clipe de neuitat!