Echipa Eden House are ca scop organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra bazandu-ne pe experienta specialistilor nostrii in domeniul design-ului si al artei, creand decoruri de poveste in care se pot desfasura nunti, botezuri, aniversari, baluri de absolvire si orice alte ocazii pe care vreti sa le incununati cu petreceri de neuitat.

Oferim servicii complete, de calitate, marcate de stil si eleganta pentru ca totul sa decurga conform dorintelor dumneavostra pornind de la planificare, consultanta, decor si detalii.

Indiferent de ocazia impusa, punem la dispozitie un spatiu larg de desfasurare impreuna cu toate utilitatile de care veti avea nevoie precum si un meniu diversificat care cucereste pana si cele mai sofisticate gusturi.

Primam in preferintele clientilor nostrii pentru ca stim sa scoatem in evidenta factorul cheie care intreseaza si punem pe primul loc intodeauna cerintele exigente ale celor care apeleaza la serviciile noastre. Va ajutam sa alegeti dintr-o multitudine de idei si posibilitati varianta compatibila bugetului dumneavostra si stilului care predomina in preferinte.

Echipa noastra nu intervine in decizia clientului ci doar ghideaza si asista in organizarea evenimentului oferind sprijin si sfaturi privitoare la aranjamente, bazandu-ne pe cunostintele si experienta personalului care transforma orice dorinta in realitate.

Va veti bucura din plin de atmosfera creata, indiferent de stilul ales iar intregul concept va satisface pozitiv imaginatia multora surprinzand prin calitate, inovatie si rafinament.

Imbinand experienta cu entuziasmul, venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii incepand de la alegerea meniului pana la consultanta in materie de decor, culori si aranjament.

Scopul final este acela de a va bucura de nunta de basm, botezul perfect, aniversarea speciala sau balul visat, datorita elementelor unice pe care le vom crea impreuna ca la sfarsit sa rezulte ceea ce v-ati dorit. Vom fi incantati sa va cunoastem, sa discutam, sa ascultam parerile si sa elaboram impreuna un plan care sa va indeplineasca visele.