Petrecerea de Revelion e fara indoiala una dintre cele mai importante surse de distractie si se afla in centrul preocuparilor nostre inca de la sfarsitul verii cand apar primele oferte destinate acestei ocazii.

Daca vreti sa petreceti noaptea dintre ani intr-o locatie superba unde sa va simtiti minunat alaturi de familie sau prieteni, va asteptam in restaurantul Eden House special conceput pentru a gazdui petreceri impunatoare cu tematici diverse care compun o atmosfera luxurianta. Aici am ciocnit numeroase cupe de sampanie la fiecare final de an si am cladit temelia unei experiente solide de organizare Revelion de-a lungul timpului.

An dupa an, petrecerea se concretizeaza intr-un moment magic sub cupola careia se aduna o gramada de dorinte si sperante pe care noi le incununam cu muzica de calitate si meniuri sofisticate care sa faca deliciul unei seri de neuitat.

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a pregatit pentru activitatea de organizare a Revelionului oferind servicii ireprosabile incepand cu amenajarea salilor de dans a echipamentelor muzicale si sonore si pana la meniu, consultanta sau program artistic care sa lase invitatilor o impresie placuta pentru un an intreg.

Alegeti sa petreceti alaturi de noi cumpana dintre ani, noaptea magica care lanseaza experiente si trairi minunate presarate cu sperante mari care ne insotesc pentru urmatoarul an, calauzindu-ne mereu si mereu.

Va asteptam in locatia noastra pentru a vizualiza oferta destinata noptii de Revlion!